Försöker variera

Godmorgon... Hoppas denna dag blir något bättre än gårdagen. Jag har sovit dåligt. Har den där krypande känslan i kroppen. Min frukost idag var iallafall gymt god, men skapade lite ångest. Dubbelsuck.


Kommentarer
Postat av: sandra

Du är bra och din frukost såg super smarr ut :) Ha en fortsatt bra dag! Kramar

2009-09-19 @ 08:21:18
URL: http://lillasana.blogg.se/
Postat av: Katarina

Ja, idag är en ny dag! Du, hur kommer det sig att man är så förbenat hungrig hela tiden? Jag skäms så över min aptit och många gånger får jag äta extra i smyg eftersom Mannen inte är hungrig och inte ska väl lilla jag äta mer än en stor, stark karl? Åh, jag hatar att jag måste jämföra mig med andra! Åh, jag hatar att vara sjuk! Hoppas verkligen du får en bättre dag idag! Din frukost verkar iallafall helt underbar och i mina ögon efter konstens alla regler.Ska du göra något roligt idag? Tänker på dig och stöttar dig här borta! Just nu (bråkar mycket med Mannen om hans hopplösa matvanor och hans oförmåga att stötta och hjälpa mig) så söker jag massor med tröst och samförstånd från er kloka på nätet. Vi MÅSTE verkligen hålla ihop!Kramar, din K

2009-09-19 @ 10:27:29
URL: http://modstyrkafrihet.blogspot.com
Postat av: Lorena

Jag vet inte heller. Är det du som bestämmer det, så är det lyx som gäller. Är det demonerna som bestämmer det, så antar jag att det inte riktigt kan klassas som lyx. Men att känna hunger är jävligt naturligt och att då äta är ännu mer naturligt.Din frukost borde inte framkalla ångest, för den ser mest bara god och lagom ut ;)Lördag idag, en bättre dag!

2009-09-19 @ 10:38:08
URL: http://lorenagustavsson.blogspot.com
Postat av: Lorena

Och vi ska ju se den ja. Imorgon. Skjut mig så länge, väck mig imorgon. Nej så illa är den inte, men jag hatar, HATAR släktträff!

2009-09-19 @ 10:43:32
URL: http://lorenagustavsson.blogspot.com
Postat av: missh (jennie)

guuuud så gott!

förösker också variera mej

imorse hade jag dock NOLL APTIT fast jag alltid

brukar älska frukost..."slaravade"...faan!

2009-09-19 @ 13:09:35
URL: http://www.misshart.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0