Avsked

Tusen tack för era kommentarer! Det värmer faktiskt att ha varit "saknad" :-) Måste dock tyvärr göra er besvikna genom att berätta att jag inte kommer att använda den här bloggen mer nu. Har tagit beslutet efter moget övervägande (som det brukar heta).

Varför slutar jag då blogga? Det finns ett par anledningar...

Bloggen blev till slut ett "krav". Kände mig tvungen att lägga upp matbilder och kände att jag ville verka så positiv som möjligt så att ingen mådde dåligt av att läsa min blogg - vill ju att ALLA ska ha ett bra liv... Bloggandet var för mig ett jättebra sätt att kicka igång mitt "projekt" att må bättre. Det lyckades verkligen och bloggen var en stor hjälp, många underbara tjejer som peppat och stöttat och skönt att få skriva av sig (jag älskar ju att skriva). 

En annan anledning till att jag nu avslutar denna blogg är att jag känner mig negativt påverkad av en del ÄS-bloggar jag läser. Jag känner en stor maktlöshet inför de bloggar där sjuka tjejer (för det är mest tjejer) skriver om sin ÄS med ofta väldigt dålig sjukdomsinsikt. Det är rätt jobbigt att ständigt läsa om hur "mycket" de äter (när de i själva verket ätit för lite eller åtminstone helt normalt) när man själv kämpar med att acceptera sitt eget matintag varje dag... Kommer klara det en dag som min idol LORENA (tack för att du finns <3) och många andra av er, men just nu tänker jag hålla mig borta från den delen av bloggvärlden som påverkar mig negativt.

Fortsätter att läsa en del bloggar, Molly, Katarina, Lorena, Matilda mfl... Älskar ju era bloggar :-D!

Ettbraliv kommer att finnas kvar så länge, men kommer ej att uppdateras mer. OCH: Jag har planer på att starta om med en ny blogg med feelgood/mat/inrednings/hälsotema. Nån gång... ;-)

Tills dess: Kärlek till er alla! 

 


RSS 2.0