Mat, vila...

...och lite ångest.

Måste jag bli sjuk just när jag har som mest nojor kring min vikt??

Ja, ja.. Är inte på nåt vidare humör. Ska försöka vara snäll mot mig själv. Försöka tänka att jag är värd det på nåt sätt. Muta kroppen med godsaker för att bli frisk snabbare ;-)!


Kommentarer
Postat av: Lorena

Jag gör den såhär; jag går till min och mannens stammisbagare Tooony (ja, detä r sant att han heter det) och beställer en "Lorena Special", pröjsar vad det kosta vill plus dricks och äter och fröjdas. Om det är osten du funderar på så är det veganmozarella :)Det är en lyx jag har som blatte, vilket jag ÄR!!! Jag kan snacka till mig en egenkomponerad veganpizza och ett kärleksfullt bemötande av en annan blatte, mannen har såklart sin egen specialare med andra saker on top utom osten som är samma :)

Pizza hemma i ugnen händer typ inte, vet inte varför faktiskt?!Jag tycker det är svårt med sjukångesten. Jag har inte varit sjuk på sju år och vill kunna berätta hur man ska hantera det, men antar att det är samma som när man är svältsjuk. Bara att bita i det sura äpplet och inse att det är ett ganska gott äpple att bara få vila ibland.Tycker om dig <3

2009-10-11 @ 12:49:16
URL: http://lorenagustavsson.blogspot.com
Postat av: Y

Se det som ännu en utmaning vännen. Du är starkast, jag lovar <3.

2009-10-11 @ 17:08:25
URL: http://johannablondie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0