I'm back!

Datorproblemet löst! Slutet gott allting gott! Men jäklar vad beroendeframkallande det här bloggeriet är!!

Har vart hos kuratorn idag och det var lite jobbigt. Orkar inte gå in på detaljer just nu. Tror att det är rätt bra att gå dit ändå faktiskt.

Ikväll myser R och jag hemma. Har sett "Halv åtta hos mig" och "Bonde söker fru". Äter oss just nu igenom hela Marabous sortiment typ :-). Fransk Nougat, Dubbel nougat, Skotte, Japp mfl (och självklart min älskade Chilichoklad, men den är ju från Lindt). Väldigt mumsigt! Att jag sedan köpt hem favoritkaffet, Zoegas Skånerost gör ju inte saken sämre! Mörkrostat kaffe is the shit, helt klart. Mums.

Ska svara på lite kommentarer strax. Blir så glad av dem ska ni veta! Kramar i mängder!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Låter som om vi haft liknande kvällar! Halv åtta hemma hos mig, och Bonde söker fru. Fast jag åt ingen choklad... men desto fler kanelbullar och kaffe på det! ;-)Tack så mycket!!

2009-10-07 @ 22:13:21
URL: http://www.matildasalmen.com
Postat av: missh

Njut av kvällen o sov så gott*

2009-10-07 @ 22:44:41
URL: http://www.misshart.blogspot.com
Postat av: Y

Hoppas att allt gick super hos kuratorn! Tack, det blir tyvärr lätt press med bloggen även om det inte är det som är meningen. Men nu är jag tillbaka på riktigt tror jag! Hur är det med dig idag? Tänker på dig <3

2009-10-08 @ 11:23:03
URL: http://johannablondie.blogg.se/
Postat av: Carro

Vad mysigt ! Har du fått tag på den nya Bountyn ännu?Jag är verklige apdålig på att lyssna på min kropp. Tack för alla dina tips ! Jag tror fortfarande att jag äter lite för energifattigt och oregelbundet. Det går som bara igenom .. Intressesmurfarna hoppar :P haha När jag var inlagd så fungerade magen succesivt bättre, så jag får öka på ännu mer tror jag. Jag tror dock ej att det är Laktosintolerans.Hoppas du får en bra dag :)

2009-10-08 @ 12:22:31
URL: http://carrod.blogg.se/
Postat av: Katt

Åh, jaa!! Mörkrost is the shit! :o) Och Zoega också. ;o)

2009-10-08 @ 12:25:28
URL: http://catipat.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0