Fattar inte...

Varför smakar alla laktosfria produkter från Arla SKIT? Hur svårt kan det vara att göra något som inte smakar apa?? Skulle prova Arlas relativt nya laktosfria naturella yoghurt och blev så beskviken... Den hade en kvalmig, äcklig smak och konstig och ojämn konsistens. Jag fick inte ner det utan fick  slänga hela förpackningen! Har förut smakat Arlas laktosfria mellanmjölkdryck och den var exakt likadan. Keson är också helt motbjudande. Lättfilen är tunn med klumpar, men iallafall ok smak. Men fattar inte hur det kan vara så svårt för Arla. Blir bojkott fr om  nu! Aldrig mer Arla!! (Ja, jag är upprörd, hehe)

Tacka vet jag Valio! Deras laktosfria naturella yogurt (som jag vanligtvis köper) har en bra syra och trevlig, lagom tjock konsistens. Mellanmjölken smakar - mjölk! Keson är OK, likaså cream cheesen och matlagningsyogurten. Grädden och creme fraichen är jättebra, både lätt och vanlig. Go Valio!


Som ni nog förstått så är jag laktosintolerant :-) I många år trodde jag att det var magkatarr, jag kände mig ständigt uppblåst och hade svåra magsmärtor med jämna mellanrum. Min fd dietist übermänniskan Gisela van der Ster konstaterade att jag var laktosintolerant och sen dess har jag knappt haft ont i magen en enda dag! Jag äter oftast laktosfritt, men jag är mindre känslig nu, tror att det har att göra med att jag äter så mycket bättre än förut. Brukar ta tabletter om jag ska äta något som innehåller laktos, men har börjat "slarva" lite med dem och det har gått bra. Har bl a ätit en del ostar och vanlig grekisk yogurt utan att ta tablett.

Det var det om det!


Kommentarer
Postat av: Ida

Jag har läst igenom din blogg och jag vill bara ge dig en stor varm kram!

2009-06-18 @ 20:03:41
URL: http://lycklida.blogg.se/
Postat av: Ida

Åh kul! Klart det är okej att du länkar :)

2009-06-18 @ 20:22:18
URL: http://lycklida.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag älskar att skriva. Dock gör jag det på ett seriösare och enligt mig bättre sätt utanför bloggen, men jag tycker om det absolut :) Tack!Kramar!

2009-06-18 @ 20:33:12
URL: http://lycklida.blogg.se/
Postat av: Lena

Tusen tack vännen, dem orden värmde.. Men de var jobbigt...

Trevlig midsommar..

kram

2009-06-18 @ 20:56:46
URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: Fresh Design

Behöver du ny design till din blogg? Ta gärna en minut till att titta in på våran blogg och se vad vi kan erbjuda! Vi designar även efter dina önskemål!

2009-06-18 @ 20:57:15
URL: http://freshdesign.blogg.se/
Postat av: Molly

trevlig midsommar tjejen! take care! kram

2009-06-18 @ 21:23:47
URL: http://www.mollyshalsoblogg.blogspot.com
Postat av: Kinna

Valio har goda produkter. Jag har testat deras kaffemjölk nu senast - men inte hunnit skriva om det än.

2009-06-22 @ 22:28:59
URL: http://kinnasblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0