Gårdagens

Hej! Gud vad glad jag blev när jag loggade in på bloggen och såg alla kommentarer! :-D (OBS: Går inte att kommentera på vissa bloggar just nu? Kanske är min dator som fuckar, så jag provar igen ikväll!)

Grönan igår gick bra! När det gäller maten så åt jag en dubbelmacka med bl a lax hemma innan jag åkte och på Grönan åt jag mjukglass :-) kändes helt OK... Jag var fegast (eller smartast...) och åkte inga läskiga grejer utan gick i Lustiga Huset, Skrattkammaren och Spökhuset (haha, paniiiiik XD!) annars höll jag mest väskor och stod i kö kändes det som... Det var inte det roligaste jag gjort i hela mitt liv igår, men jag är glad att jag följde med och var lite social för en gångs skull.

Sen var det underbart skönt att komma hem till R! Jag var vrålhungrig och slängde i mig lite nötter och efter det tog vi en kvällspromenad och handlade lite gott till middag och mys. Vi köpte min favorit, "Råttatouille" som vi sedan såg efter maten. Vi åt godis till filmen och det gick bra! Jag åt choklad som vanligt :-)  tog en Lindtchilichokladkaka 100g och några sjöfrukter sen kände jag en naturlig mättnad! Jag var jättemätt efter mat och godis, men det kändes bra ändå för att jag kunde 1. Känna mättnad och 2. Lyckades sluta, åtminstone nästan, i tid.

Jag fick inte se klart filmen av R för jag höll på att somna, haha. Gick och la mig och sov GOTT!

Idag blir det jobb 11-17, sedan hem och ladda inför lördag och söndag då jag jobbar från förmiddag till natt båda dagarna.

Trevlig helg på er!

Kommentarer
Postat av: Katt

Vad skönt att det gick bra! Det är du värd! :o)



Kramar

2009-07-31 @ 08:17:34
URL: http://catipat.blogspot.com
Postat av: sandra

Låter som en fin dag på grönan! Och vad grym du var som åt glass (Y)



Vad ska du göra i helgen?

2009-07-31 @ 09:32:44
URL: http://backtofuture.blogg.se/
Postat av: amanda

härligt att du mår bra efter gårdagen :) känslan av att ha varit ute på en normal utflykt bland massa folk kan man leva på länge. tycker du var duktig och modig. hoppas din dag blir fin idag oxå. många kramar.

2009-07-31 @ 09:51:52
URL: http://bootylicious.devote.se
Postat av: lena

vad bra att du hade en bra dag på grönan.. glad jag blev att läsa det.. hoppas att din dag idag blir lika bra.. kram

2009-07-31 @ 15:24:12
URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: Louise

härligt att få komma ut & socialisera lite. Råttatouile är ju grymt bra, haha, skönt att det är nån mer än jag som är över 20 och äääälskar disney ;)



kramkram

2009-07-31 @ 21:32:49
URL: http://myworld2.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0