Upp-och-ner-mage

Min mage gör något slags uppror -igen. Sitter och funderar på om jag verkligen kan åka till jobbet...

Kommentarer
Postat av: Lorena

Näää, inte åka till jobbet. Vara hemma! Ta en solskenspromenad om man orkar. Dricka thé och kanske glo en rulle ;) Det är lat-demonen som talar här!Idag ska jag ta mig en träff med min tränare och planera lite mera biff-making så jag pallar mönstringen i vinter haha! Sen ska jag sätta sprätt på ett presentkort jag fick när jag fyllde år. Det behövs en bra väska och en kalender har jag insett när jag inte är sjukskriven längre :)Confession, jag tittade inte på en enda lägenhet när vi letade efter vår nuvarande, jag skickade honom på alla visningar för han HAR bättre omdöme och praktiskt tänk än jag. Det fungerar det med!Hoppas magen lugnar sig. Ingefära brukar vara rätt bra. Man kan ha lite i mat ellet te. Puss!

2009-08-24 @ 08:17:32
URL: http://lorenagustavsson.blogspot.com
Postat av: lena

hoppas att magen slutar att bråka med dig snart.. kramis

2009-08-24 @ 09:29:56
URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: Katarina

Maila mig: goransson_katarina@hotmail.com, så lovar jag att du blir inbjuden till min nya blogg. Tvingas numera skriva i hemlighet, men jag vill så gärna behålla kontakten med dig och dina kloka tankar och härliga personlighet!

2009-08-24 @ 09:39:45
URL: http://modstyrkafrihet.blogspot.com
Postat av: Lorena

Jajjemen, till det militära. Jag har insett att jag trots lättlärdhet absolut inte är en pluggmänniska. Men man behöver ju göra nånting för att bygga kontaktnät och skaffa meriter.

Och jag vet att det är jävligt meriterande att ha gjort lumpen, samtidigt som det verkar så grymt kul, utmanande, och inte minst - coolt :DVåra karlar är fina karlar! Vad pysslar din med om dagarna?Hmm, när jag har stressmage brukar det bli rätt "lam" mat, typ kokt potatis med mesigt kryddat proteinstycke. eller välling och smörgåsar! Det brukar vara väldigt tacksamt när man är risig i kistan.

2009-08-24 @ 12:48:13
URL: http://lorenagustavsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0