Fredag som känns som söndag

Blir ju så när man jobbar enligt våra scheman. Onsdag kändes som fredag (jobbade bara på dagen) och torsdag som lördag och idag känns helt klart som en klassisk söndag för mig. Nu väntar jobb lördag och söndag (eller kanske ska säga måndag och tisdag? Nu blev det snurrigt...). Ska försöka komma i säng i hyfsad tid ikväll, men det brukar vara svårt när man vet att man borde gå och lägga sig.

Dagen har gått bra. En del dumma tankar som vanligt, men inget som har tagit över. Försöker tänka positivt och sunt och det funkar då och då. Jag måste hålla i nu. Jag är nära.

Har hunnit med dagens bestyr utan stress. Hann även mysa med R innan han stack till jobbet :-) vi har det fint tillsammans, han är min största glädje... Så oerhört tacksam för det vi har <3

Kommentarer
Postat av: Karin

Haha, det är så himla knepigt när dagarna byter plats och känsla. Fredag är ju en speciell känsla, likaså söndag, måndag, och resten av hela veckan.

2009-08-28 @ 20:23:32
URL: http://karincicilia.blogg.se/
Postat av: Molly

sv: ja, avokado är gott :)

hm.. jag vet inte riktigt var jag får allt ifrån. kokböcker, recept i tidningar, vet inte. jag tar det som jag tycker är gott och så gör jag något av det :)hoppas att du får en bra helg :) kram!

2009-08-28 @ 21:11:14
URL: http://www.mollyshalsoblogg.blogspot.com
Postat av: Louise

jag tycker också det kännts som söndag idag.. men bara för vi var ute iförrgår och igår tror jag :p Håll hårt i din man, han verkar underbar! vilket du också är :) kramkram

2009-08-28 @ 23:37:23
URL: http://myworld2.bloggspace.se
Postat av: lena

ja det handlar säkert om att avdramatisera.. o jag överlvde ju oxå en pizza som det känns.. åt tom popcorn efter det oxå.. ja jisses säger jag bara..

hoppas att du får en fin dag.. kram

2009-08-29 @ 07:49:55
URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: Sandra

Hur går det för dig idag? <3

2009-08-29 @ 09:36:39
URL: http://backtofuture.blogg.se/
Postat av: Lorena

Igår kväll såg jag Benjamin Button med mannen, den var fin, en märklig kärlekshistoria :)Idag ska jag glo på cyklister utanför huset (finnmarksturen går förbi mitt hus haha)Vad gör du själv?puss!

2009-08-29 @ 13:20:20
URL: http://lorenagustavsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0