Early bird

Älsklingen väckte mig 06.15 och ville äta frukost (han är nattjobbande och har lite rubbade sovvanor). Naturligtvis säger man inte nej till sådant fint frukostsällskap :-). Tyvärr lite jobbiga tankar pg a allt godis igår. Att R vart ute på en 3 h lång promenad med hunden inatt gör inte att det känns lättare MEN jag ska sluta jämföra! Jag var inte jättehungrig, men den känslan satt nog mer i skallen och maten gick ner iallafall, det smakade bra. Idag ska jag inte kompensera utan äta precis som jag hade gjort om jag inte ätit godis dagen innan. Punkt. R var på mig om frukosten, förresten, att jag typ alltid äter samma mängd (även om jag nu varierar otroligt mycket mer än innan) han ifrågasatte... Ovant, men bra att han påpekar... Jag ska framåt nu!

Strax ska jag lägga mig och sova någon timme till innan det är dags för jobb 11.30-24. Hoppas på sällskap av R i sängen, kramar gör under för självkänslan ;-)

Hoppas ni får en fin dag!

Kommentarer
Postat av: Lorena

Hoppas DU får en fin dag kämparkvinnan <3

2009-08-06 @ 07:22:27
URL: http://lorenagustavsson.blogspot.com
Postat av: Lorena

Undrar hur man tänkte? Vad har liksom du och jag gjort som är så fruktansvärt att det bör bestraffas med självsvält? Knäppa vi. Men det var förut det :D

2009-08-06 @ 07:46:58
URL: http://lorenagustavsson.blogspot.com
Postat av: Katt

Jag äter också alltid exakt samma mängd och samma sak till frukost. Det är den måltid som ALLTID ser exakt likadan ut. Min trygghet och fasta punkt på något sätt.. Dock lär det bli annorlunda i Portugal. :-S



Hoppas att du får en bra dag!



Kram

2009-08-06 @ 08:54:43
URL: http://catipat.blogspot.com
Postat av: Louise

hehe, det måste vara fascinerande för en frisk människa att se hur jäkla enformigt VI äter ;)

2009-08-06 @ 09:47:35
URL: http://myworld2.bloggspace.se
Postat av: Louise

bra förresten att du kan variera mer nu & inte väger dig :D kämpakämpa <3

2009-08-06 @ 09:48:40
URL: http://myworld2.bloggspace.se
Postat av: lena

jag kan säga att jag äter oxå nästan alltid samma till frukost.. ser att vi är fler som gör det.. men idag provade jag nånting annat.. o målet är att försöka äta mer varierat eller iaf våga försöka..

Jag vet många som inte är ätstörda som äter tex havregröt varje morgon.. så eg är det inget konstigt med det tycker jag..

Tackar för din fina kommentar, den värmde..Hoppas att du får en bra dag... kramis

2009-08-06 @ 10:19:27
URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: Lorena

Granola är ugnsrostad müsli helt enkelt. Man kan torrosta eller söta med honung/råsocker, annars gör man precis som när man blandar vanlig müsli :)



ang frukostvariation så äter de flesta ungefär samma sak till frukost varje dag, även de som aldrig haft matproblem. Men däremot brukar mängden variera lite. samt kanske småsaker som pålägg, brödsort, thésort. Men jag t.ex. äter alltid fil och flingor, mackor och ägg. Dock så har jag olika filsorter, olika bröd, olika pålägg och olika frukt mm



Men imorse slog jag bakut och kokade hirsgröt med aprikoser och sojamjölk. Det var gott, men det tar 45 min :/

2009-08-06 @ 12:37:35
URL: http://lorenagustavsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0