Lördagsmys

 

Här mumsar vi glatt (och helt ångestfritt...eh...not...) Den lilla bilden föreställer Rs hand i en obscen gest, hehe. Han blev väl lite irriterad när jag ville fotografera istället för att låta honom hugga in på mumset :-) Lägg märke till att det är tre Japp i skålen på den lilla bilden och bara två på den stora. Kan vara därför handen kom i vägen för kameran kanske ;-)

Nästan för mätt nu. Men choklad är så jävla gott, jag kommer ta några bitar till. Har druckit kaffe till - så ljuvligt gott. Det är nästan värt lite ångest. Skulle aldrig kunna vara utan godis, och det är faktiskt inte livsfarligt, tvärtom.

Men lagom är svårt, känns som vanligt som att jag måste passa på. Oro inför morgondagen, men det ska nog gå bra!

Kram!

Kommentarer
Postat av: Louise

åhfasen vad mysigt ni har det! blir avundsjuk! :p fast det är du värd såklart.. vad är det som händer imorgon? jobb?



kram!

2009-09-05 @ 22:35:07
URL: http://myworld2.bloggspace.se
Postat av: Anna

Åh jag gillar din blogg :) och du att äta med själen är lika viktigt som att äta med huvet!



Har du bloglovin?

2009-09-05 @ 22:45:27
URL: http://annishjarta.blogg.se/
Postat av: Louise

hehe, jag ska också på lgh-visningar idag. mitt nya söndagsnöje ;)



var ska ni kika på dom? vilken stadsdel är ni sugna på? själv kollar jag på typ alla 1:or och 1,5:or som finns i uppsala ;) haha. kram!

2009-09-06 @ 09:11:10
URL: http://myworld2.bloggspace.se
Postat av: Lillamy

Tack för din gulliga kommentar. Din blogg är lika inspirerande att läsa som vanligt. Du är så duktig Du!! Godisskålen såg allt vääääldigt mumsig ut:)



Svaret på din fråga: Jag sa till dem att jag ringer nu för att jag behöver det nu....sedan började jag gråta i telefonen. Då sa de att de skulle fösöka hinna ringa ngn gång under kvällen/natten....det lät allmänt jobbigt för dem. Hade jag inte börjat gråta där i luren så hade jag väl fortfarande väntat....Tillslut ringde de tillbaka i alla fall...



Det värmer i hjärtat när du frågar om du kan göra ngt. Tyvärr har jag inget bra svar, men jag uppskattar verligen dina fina ord. Hoppas du får en bra dag. Kramar<3

2009-09-06 @ 09:26:33
URL: http://kommerblifri.blogspot.com
Postat av: amanda

åh. nu blir jag riktigt avundsjuk. det där såg verkligen jättegott ut. hoppas du får en lika fin söndag som lördagskväll. kramar.

2009-09-06 @ 09:37:51
URL: http://bootylicious.devote.se
Postat av: sandra

Du är så himla duktig j :o. Jag blir så imponerad av dig. Och choklad är verkligen gott! Men jag föredrar mackor framför det faktiskt, jag vet jag är lite konstig (a) heehe. Kramar

2009-09-06 @ 10:59:27
URL: http://lillasana.blogg.se/
Postat av: Rebecca♥

haha, så ser det ut när jag ska mumsa godis också. Choklad och masa japp! vem var det som hade snuvat ett japp när den andra bilden togs? ;)

2009-09-08 @ 21:30:38
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: Rebecca♥

hehe, jag undrade om pizzan. Inte godiset snäckan lilla, sådant ska man inte ha koll på<3. jag tänkte mer om du orkade äta upp hela pizzan eller liksom vad som är normalt.

2009-09-08 @ 21:43:27
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0