Dagens lunch: Matvetesallad med kokta ägg och rapsolja
Åh, vad gott det såg ut:) kan du lägga upp recept? Alternativt skicka till min mail. Jag behöver lite tips. Tack för en fin blogg!
Kram:)
vad kul, tack :)
Sara: Du skickade ingen mailadress så jag skriver "receptet" här! :-)
1 portion
1 dl (okokt) matvete
Frysta "Sommargrönsaker"
Kikärtor
2 kokta ägg
1 msk rapsolja
Koka matveten (obs det ska vara en hel dl för en portion och inte en halv som det står på förpackningen, det är inte tillräckligt för en måltid) 15-20 min. Koka äggen 7 min. Koka grönsakerna lätt. Blanda ihop matvete, grönsaker och kikärtor. Skala och skiva äggen och lägg dem på salladen. Ringla över rapsoljan, salta och peppra. Klart! Vekligen busenkelt! :-)
Tack så jättemycket!:) Det låter jättegott, ska testa=)
Jag skrev min epost i fältet, konstigt att den inte visades...
Kram och tack!