Middagen, bilder

Så var kvällens middag överstökad. Återigen en trevlig stund med svärmor, sambo och vovve. Just nu känns det lite jobbigt med tankarna. Åt bara en bit paj förut, fastän jag verkligen ville ha mer. Vet ej om jag ska ta en bit till nu, är rädd för att hamna i överätandet. Vet inte vad som är normalt. Känner mig lite nedstämd, trots en bra kväll. Har t om gråtit en skvätt, men inte bara över maten utan lite annat som jag haft i tankarna. Inget allvarligt, bara inte jätteglad just nu. Här kommer iallafall den härliga måltiden i bildform:

 Rostbiff, potatissallad, pepparskinka, salami, chilioliver (lite starkare än vi hade väntat oss!), turkisk yogurt, rökt lax...

 Laxen (igen, haha) och citron, sallad med tomat, rödlök och gurka, grekisk lantbröd (rätt intetsägande)och knäckisar med smak av havssalt (supergoda!), extrasaltat bregott (the one and only). Till detta dracks det, rött och vitt vin av damerna, samt Heineken av herrn i huset.

 Rabarber och jordgubbs smulpaj. Blev väldigt smaskig. Precis lagom söt-syrlig av rabarbern. Serverades med vaniljsås och kaffe. Bästa pajen jag någonsin gjort tror jag, snygg blev den också :-)

Hoppas att ni har har/har haft en trevlig kväll, oavsett om ni myser hemma, är ute, jobbar eller vad ni gör!

Kommentarer
Postat av: Hannah

SV; Självklart får du länka till mig! :D Det är bara kul.

2009-07-05 @ 10:21:17
URL: http://foodporn.blogg.se/
Postat av: LOuise

oh, snygg paj, minst sagt! ser ut som en ritkigt café-paj ;)

2009-07-05 @ 21:19:25
URL: http://myworld2.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0